Ervaringen relatietherapie Utrecht e.o.:

“We moesten even een drempel over maar zijn heel erg blij dat we de stap toch hebben gezet. Daniella heeft ons op een warme en kundige manier begeleid. We gaan vol vertrouwen samen de toekomst in.”

“Ik ben van nature best gesloten. Ik was wat sceptisch over de therapie maar het heeft me erg geholpen om mijn emoties te kunnen uiten waardoor ik mezelf maar ook mijn partner beter hebben leren kennen. Hadden we veel eerder moeten doen”

“Dit kan ik iedereen aanraden en niet alleen als het niet goed gaat in je relatie. Zo fijn om inzicht te krijgen in bepaalde patronen. Het voelt als een soort reset. Misschien gaan we dit wel om de paar jaar doen.”

“Daniella is oprecht geïnteresseerd en empathisch. Dat heeft ons geholpen om over moeilijke onderwerpen te durven praten. We begrijpen elkaar nu beter en ik kan wel zeggen dat onze relatie echt is verbeterd”

“Ik dacht echt dat het niet meer goed zou komen na een heftige vertrouwensbreuk. Deze therapie wilden we als laatste nog proberen. Het waren soms moeilijke gesprekken maar ik voelde me veilig genoeg om alles te zeggen. Daniella is een no-nonsense type en begripvol. Ik voelde geen oordeel van haar waardoor ik echt eerlijk durfde te zijn. We zijn er nog niet maar ik ga de toekomst zeker positiever tegemoet”

“Ik vond de gesprekken heel fijn. Samen lukt het gewoon niet meer om op een normale manier met elkaar te praten. Tijdens de gesprekken moesten we echt naar elkaar luisteren en konden we uiten hoe we ons voelden. Hierdoor zijn we tot nieuwe inzichten gekomen en gaan we dit nu hopelijk zelf voortzetten.”

“Sinds de komst van onze dochter leefden we een beetje langs elkaar. We vulden dingen voor elkaar in en deelden onze gevoelens niet meer. Onze relatie is nu veel beter. Het lukt weer om onze werkelijke verlangens en behoeften met elkaar te delen en echt het gesprek weer met elkaar aan te gaan. We leven ook veel meer in het moment en genieten daar samen enorm van.”

“Mijn partner en ik zijn al 10 jaar bij elkaar. We zijn elkaars eerste (en hopelijk laatste) grote liefde. Onze relatie ging best ok maar omdat we samen een kindje willen, leek het ons goed om onze relatie eens tegen het licht te houden. Verrassend en verhelderend vonden we het. Je gaat zo op in het dagelijkse leven dat je echte diepgaande gesprekken niet zo snel meer voert met elkaar. Het heeft ons toch wat meer inzicht gegeven in elkaars behoeftes en verlangens. Heel fijn!”

“We twijfelde of relatietherapie wel iets voor ons was? Zou het niet heel zweverig zijn? Bij het kennismakingsgesprek werd meteen duidelijk dat Daniella alles behalve zweverig is gelukkig. Ze is direct maar met gevoel, serieus geïnteresseerd, open en humorvol. Wij kunnen het iedereen aanraden”

Huidige wachttijd:

2 weken

Plan een gratis kennismakingsgesprek

De Relatietherapeut:

Relatietherapeut
EFT Relatietherapie