De relatietherapeut?

Achtergrond
Mijn naam is Daniëlla Distelbrink. Ik ben de relatietherapeut van Relatietherapie Midden-Nederland.

In 2010 heb ik Mediationbureau Midden-Nederland opgericht en ik heb inmiddels meer dan 400 scheidingen begeleid. Als mediator heb ik veel mensen mogen begeleiden in een hele verdrietige en heftige periode in hun leven. Regelmatig twijfelden mensen nog of scheiden de enige uitweg was en maakten we een zijstap om te kijken of er toch nog voldoende was om voor door te gaan. Deze sessies bleken vaak succesvol en mijn gevoel zei dat ik daar iets mee moest doen. Hoe fijn zou het zijn als ik mensen ook zou kunnen helpen om niet uit elkaar te gaan i.p.v. wel uit elkaar te gaan.

Ik heb toen de opleiding tot EFT-therapeut gevolgd en hier werd bevestigd dat het helemaal bij me past. Ik kwam erachter dat ik veel van nature al toepaste en daarnaast sprak me de methode qua diepgang en effectiviteit enorm aan. Dat is de reden dat ik naast mediator nu ook relatietherapeut ben. Ik geloof oprecht dat een scheiding in heel veel gevallen te voorkomen is en mensen elkaar weer kunnen terugvinden door opnieuw te verbinden.

Karakter
Mijn aanpak is te omschrijven als persoonlijk, empathisch, meervoudig partijdig, sensitief, enthousiast met zo nu en dan een vleugje humor.

Persoonlijk
Ik woon in Utrecht, ben 14 jaar getrouwd met een hele leuke en lieve man en ben een hele trotse moeder van een dochter van 13 jaar oud.

Neem gerust contact met op voor meer informatie.

Huidige wachttijd:

2 weken

Plan een gratis kennismakingsgesprek

De Relatietherapeut:

Relatietherapeut
EFT Relatietherapie